Veelgestelde vragen

FAQs - Veelgestelde vragen
Welke muziek draai je?

Ik ben een “all-round” dj. Ik beperk me dus niet tot 1 stijl maar draai verschillende soorten muziek door elkaar. Maar wat nog belangrijker is: ik draai vooral de muziek die jij graag hoort en probeer deze doorheen de avond van jouw feest ook voldoende aan bod te laten komen. 

Praat je veel?

Tijdens je feest zal je mij als dj zelden horen praten. Indien er een aankondiging dient te gebeuren kan ik dit voor mijn rekening nemen indien gewenst maar verder lijkt het me voor de hand liggend dat we vooral de muziek haar werk laten doen.

Is er mogelijkheid om op voorhand af te spreken?

Uiteraard! 
Indien je ervoor kiest om mij als dj of discobar met de party-set te boeken zal ik telefonisch met jou contact opnemen een kleine 10 dagen voor je feest. 
 
Bij de luxe-set zal ik met je afspreken om een persoonlijk gesprek te hebben. Dit kan bij je thuis of indien dit te ver zou blijken, op een locatie ergens tussenin. 
 
Een gesprek duurt ongeveer 30 à 40 minuutjes.

Mag ik een playlist afgeven?

Veel mensen stellen me de vraag of ze een playlist mogen maken. Mijn uitgangspunt is: het is jouw feest en ik zal dan in de mate van het mogelijke jouw muziek spelen. Moet dit dan een lijst van 100 nummers zijn? Neen, dat is dan misschien ook weer teveel van het goede. Vertrouw mij als jou dj bij het spelen van de muziek. Een lijstje van een 20 à 30 nummers is voor mij voldoende om een zicht te krijgen op jouw muzieksmaak.

Is er mogelijkheid om vroeger te starten?

Deze vraag krijg ik vaak van koppels die gaan trouwen. Vaak willen ze muziek (op de achtergrond) tijdens de receptie of muziek tijdens een ceremonie. Uiteraard kan hiervoor gezorgd worden er zal dan wel een meerprijs gevraagd worden. Kijk zeker naar de verschillende sets om te zien welk startuur erbij staat.

Mogen mijn gasten liedjes komen aanvragen?

Ook hier heb je als gastvrouw-heer zelf de keuze in. Wil je liever niet dat de zatte nonkel of een saaie kennis muziek komt aanvragen heb ik hier duidelijk alle respect voor. Als je het niet erg vindt dat de gasten muziek komen vragen dan zal ik dit ook professioneel aanpakken. Wil dat dan zeggen dat ik alles ga draaien wat de gasten komen aanvragen? Neen dat ook weer niet, ik zal de muziek in eerste instantie aanpassen aan wat jij als gastvrouw-heer wenst en kijken of het publiek hiervoor geschikt is. Als dj speel ik in op wat jij en het publiek graag hoort en waar er een deftig feestje op kan worden gebouwd. 

Hoe dient er betaald te worden?

Ook hierin laat ik de keuze aan jou. Dit mag de avond zelf contant of als het makkelijker is om dit per overschrijving nadien te doen is dit ook perfect mogelijk. 

Wens je meer te weten of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen, vul dan het aanvraagformulier in en ik zal je op mijn beurt graag verder helpen